1. Home
  2. >
  3. Haryanvi Song Lyrics
  4. >
  5. Bahu Chatori Surender Romio Song Lyrics

Bahu Chatori Surender Romio Song Lyrics

Read Bahu Chatori Surender Romio Song Lyrics In Hindi English On Android & IOS Smartphones. Read More Haryanvi Song Lyrics For Free.

SongBahu Chatori
SingerRuchika Jangid & Surender Romio
LyricistDaksh Kamboj Khera
LabelD2K Beats

Bahu Chatori Song Lyrics

Mangya Lehnga Mehnga Sa Mna Shishya Vala
Mera Piya Jii Kanjoos Ghane Pisya Vala
Tu Bikvake Hi Mane Ye Chamach Er Katori
Bahu Mili Kharchili Or Upar Te Chatori

Byah Te Phla Lava Tha Tu Chand Tare Tod Piya
Mere Pizza Burger Ka Kharcha
Tna Lagey Kai Crore Piya
Gya Bazar Na Leke Aya Sent Shisiya Vala

Mera Piya Ji Kanjus Ghane Pishya Vala
Do Tralli Jiri Ki Khali Tere Makeup Na
Chala Byah Ki Gaadi Dhakke Te
Mera Jee Kra Breakup Na

Roj Roj Ke Yehi Drame Roj Ki Navi Story
Bahu Mili Kharchili Er Upar Te Chatori
Daksh Khere Aale Na Deyi Kade B Chhuut Tna
Tu Bhitar Marle Kamre May Nai Deyuga Ma Kuut Tna

Na Chaiye Bateu Khere Ka Mna Kille Bisya Vala
Mera Piya Jii Kanjus Ghane Pisya Vala
Bahu Milli Kharchili Or Upar Te Chatori

Bahu Chatori Song Lyrics In Hindi

हाँ माँग्या लहंगा महंगा सा
मन्नै शीशा आला
माँग्या लहंगा महंगा सा
मन्नै शीशा आला

हाँ मेरा पिया जी कंजूस
घणे पीस्या आला
मेरा पिया जी कंजूस
घणे पीस्या आला

तू बिकवा कै नै मानै
ये चम्मच और कटोरी
तू बिकवा कै नै मानै
ये चम्मच और कटोरी

रै बहु मिली खर्चीली
और ऊपर तै चटोरी
बहु मिली खर्चीली
और ऊपर तै चटोरी

हाँ ब्याह तै पहला ल्यावै था
तू चाँद तारे तोड़ पिया
मेरे पिज़्ज़े बर्गर का खर्चा
तनै लागै कई करोड़ पिया

हाँ मेरे पिज़्ज़े बर्गर का खर्चा
तनै लागै कई करोड़ पिया
गया बाजार ना लेकै आया
सेंट सीसियाँ आला

हाँ मेरा पिया जी कंजूस
घणे पीस्या आला
मेरा पिया जी कंजूस
घणे पीस्या आला

रै दो ट्राली जीरी की
ये खा ली तेरे मेकअप नै
ना चालै ब्याह की गाडी
मेरा जी कर रया सै ब्रेकअप नै

ना चालै ब्याह की गाडी
मेरा जी कर रया सै ब्रेकअप नै
तेरे रोज रोज के रहवै ड्रामे
रोज की नई स्टोरी

रै बहु मिली खर्चीली
और ऊपर तै चटोरी
बहु मिली खर्चीली
और ऊपर तै चटोरी

दक्ष खड़े आले रै
ना देई कदे भी छूट तनै
तू भित्तर मर ले कमरे म
ना देऊंगा मैं कूट तनै

तू भित्तर मर ले कमरे म
ना देऊंगा मैं कूट तनै
ना चाहिए बटेऊ खेड़े का
मनै किल्ले पीस्या आला

हाँ मेरा पिया जी कंजूस
घणे पीस्या आला
मेरा पिया जी कंजूस
घणे पीस्या आला

बहु मिली खर्चीली
और ऊपर तै चटोरी
बहु मिली खर्चीली
और ऊपर तै चटोरी

Rate Lyrics
5/5
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp

Related Songs Lyrics

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *